Genova logotype

Botanikern

Ett urbant, hållbart och socialt boende
– helt byggt i trä

Lägenheterna om 1 – 5 rum och kök, samtliga med egen balkong eller terrass, håller högsta klass i såväl design som funktion. De generösa glaspartierna skapar ljus och rymd. Interiören är framtagen i samarbete med Note Design Studio – Årets Designbyrå 2016 – och kännetecknas av stilsäkra färg- och materialkombinationer.

Botanikern erbjuder även ett privat garage i anslutning till trapphuset – allt för att göra livet så enkelt som möjligt för dig som kommer bo och leva här.

Uppe på den stora gemensamma takterrassen, med sin spektakulära utsikt över slottet och domkyrkan, kommer det finnas ett fint utekök med en ombonad matplats. De generösa ytorna för avkoppling, det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans – en egen botanisk trädgård.

Fyll i en intresseanmälan för löpande information om projektet.

Anmäl intresse

Jag/vi är intresserad av antal rok
1
2
3
4
5

Kontakta oss